Thera-Band SCP Pro Series Exercise Ball - 85 cm - silver

€ 52,13
8 op voorraad,
Levertijd wordt berekend... Laden...
Verkocht door: L.M. Meijers B.V.

Altijd scherpe prijzen
Zekerheidsgarantie
100% partner check
Koop Lokaal

 Ideal, Mastercard, visa 

Omschrijving
Art.nr. SANWMMEI
Merk Thera-Band
Barcode 87453120462
Diameter 85 cm
Lichaamslengte >200 cm
Kleur Zilver
Materiaal Zilver
Maximale belasting 500 kg

De oefenballen van TheraBand bieden een extra veiligheidsmarge bij het doen van core- of rompoefeningen en in toepassingen voor revalidatie. Het speciale materiaal voorkomt plotseling barsten wanneer de bal met een scherp voorwerp in aanraking komt. TheraBand oefenballen zijn opblaasbare ballen die gebruikt worden voor kracht en balanstraining.

Dit is een speciale bal gemaakt om langere tijd op te zitten. De speciale TheraBand zitbal is steviger en de reactie trager waardoor het mogelijk is om voor langere tijd te werken. Door op deze bal te zitten traint en versterk je de onderrug. Je lichaamshouding neemt zijn natuurlijke positie aan en met name de lordose krijgt weer zijn oorspronkelijke holling. Het dynamisch zitten gaat rugklachten tegen. Ook als je staat merk je dat je houding beter en stabieler is, de rug kan langer belast worden zonder klachten.

De TheraBand oefenbal is leverbaar in 5 maten om een individuele aanpassing aan de lichaamslengte mogelijk te maken:

< 1.50 m - Ø 45 cm - geel
1.50 - 1.70 m - Ø 55 cm - rood
1.70 - 1.88 m - Ø 65 cm - groen
1.88 - 2.00 m - Ø 75 cm - blauw
> 2.00 m - Ø 85 cm - zilver

De TheraBand oefenballen worden geleverd inclusief dopje en verloopventiel (waardoor je de bal met een fietspomp of luchtbed pomp kunt oppompen).

Geproduceerd zonder gevaarlijke weekmakers! Veilig voor de gebruiker en veel beter voor het milieu. De zitbalen zijn uitgevoerd met het ABS veiligheidsysteem. Maximale belasting 500 kg, werking veiligheidssysteem ABS tot 120kg. De aangegeven maat is de maximale maat.

Let op: Een goede zitbal is niet rond, dat kan ook niet, door de trage mantel neemt hij de vorm van een ei aan, dat is normaal en hoort ook zo. Voor een optimale zit moet de hoek romp/benen ongeveer 100 graden zijn met de voeten plat op de grond. Uw werkpositie is licht voorover richting uw bureau, dit is een zogenaamde dynamische werkpositie. Als u de bal een tijd niet zou belasten wordt hij weer rond maar in gebruik wordt hij eivormig, draai de bal regelmatig om slijtage op een punt te vermijden.

Momenteel zijn er geen andere verkopers voor dit product beschikbaar
Schrijf uw eigen review over dit product
Hoe schrijf je een goede review?