PERSBERICHT - Start-up Sportdeal.nl haalt groeigeld binnen

—————————————— PERSBERICHT ——————————————

Groningen - Het platform Sportdeal.nl haalt een investering van 1 Miljoen euro binnen. Al enige tijd staat het platform live waar groothandels en sport retailers hun producten op kunnen aanbieden. Sportdeal.nl richt zich op retail en groothandels die aan consumenten leveren. Met hun expertise en jarenlange ervaring wil Sportdeal.nl dé expert zijn op het gebied van online marketing & sales voor de aangesloten partners in de sportbranche.  

Jurjen Fröling oprichter van SportDeal is blij met de aangetrokken investering. “Al snel na de lancering merkten we dat er grote mogelijkheden zijn voor ons platform. Door de grote vraag zijn we op zoek gegaan naar investeerders zodat we de groei kunnen maken die de huidige markt mogelijk maakt.” Al snel stonden investeerders in de rij waardoor binnen één maand het beoogde doel werd behaald.

 

Waar gaan we in investeren

“Het geld wordt gebruikt om het IT platform verder te ontwikkelen. Ook zal er geïnvesteerd worden in de expertise in online marketing waar veel retailers en groothandels meerwaarde kunnen verwachten. Binnen ons model behoudt de retailer de order én de klantgegevens waardoor wij wat extra’s bieden ten opzichte van de concurrentie. Wij willen optimale marketing verzorgen en de partners helpen beter te worden in de online verkoop. Niet alleen in Nederland, maar in héél Europa.”   

 

Wat is het verschil met concurrenten

Fröling benadrukt het verschil in business model van SportDeal ten opzichte van veel concurrenten. “In een landschap dat gedomineerd wordt door een aantal top e-commerce spelers die zowel eigen producten verkopen als producten van partners, ontstaan er tegenstrijdige belangen. Wij willen de neutrale speler zijn die zij aan zij met de aangesloten partner één belang waarborgt. Namelijk gezamenlijk meer online omzet genereren uit hun eigen assortiment.”

 

Kwaliteit staat voorop bij SportDeal

Uitbreiding naar andere branches ziet Fröling op korte termijn niet gebeuren. “Wij helpen onze partners met het gehele assortiment dat ze willen aanbieden, maar de focus ligt duidelijk in de Sport, Leisure & Outdoor. We hebben nu al moeite met het aansluiten van alle aanvragen omdat we kwaliteit willen leveren voor de partners met wie we samenwerken. Gewoon producten live zetten gaat niet het maximale rendement opleveren. Door persoonlijk contact met de partner, onze kwaliteit van online marketing & sales en de volle focus op de omzetpotentie zorgen we er samen voor dat we onze doelen behalen.

SportDeal werkt samen met professionele bedrijven waaronder ChannelEngine en Effectconnect om het aansluiten van de partners zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen.

—————————————————NOTE—————————————————

Partners die interesse hebben kunnen zich aanmelden via het formulier op deze pagina: Word Partner of rechtstreeks mailen naar [email protected] . Wij nemen dan contact op om alle mogelijkheden door te spreken.