Dutch Mountains Beveland Slaapzak - 200 x 80 cm

€ 24,75

Altijd scherpe prijzen
Zekerheidsgarantie
100% partner check
Koop Lokaal

 Ideal, Mastercard, visa 

Omschrijving
Art.nr. D1DDA022A2
Merk Dutch Mountains
Barcode 8717253112429
Sport Outdoor
Aantal personen 1
Lengte 200 cm
Temperature 8°C
Vulling materiaal Polyester
Kleur Blauw
Afmeting 200 x 80 cm
Buitenkant materiaal Polyester
Model Beveland
Model Beveland
Soort Slaapzak

Een super slaapzak voor meervoudig gebruik van het betrouwbare merk Dutch Mountains. 

De Beveland is een super lichtgewicht en zeer compacte slaapzak welke is gemaakt van polyester en nylon ribstop. Met een vulling van 100 gram thermo bonded per vierkante meter heeft de Beveland een comfort temperatuur van 10 tot 15 graden en is het een ideale slaapzak om mee te nemen naar festivals, fietsvakanties of motorreizen. Hij is bovendien makkelijk mee te nemen aangezien hij in de meegeleverde foedraal afmetingen heeft van 30 centimeter hoog en een diameter van 18 centimeter. Eenmaal uit de opbergzak heb je toch een ruime slaapzak met 200 centimeter lengte en 80 centimeter breedte. 

De Beveland heeft, net als de andere slaapzakken van Dutch Mountains, twee handige vakjes aan de binnenkant om kostbare documenten en bijvoorbeeld je mobiele telefoon op te bergen. Om te zorgen dat de warmte zo goed mogelijk binnen blijft is dit dekenmodel slaapzak voorzien van een tochtstrip bij de rits. De rits zelf is voorzien van glow in the dark sluiters en een automatische vergrendeling zodat de ritssluiting ook op zijn plek blijft wanneer jij je omdraait. 

En aangezien we gebruik maken van universele ritsen kun je alle dekenmodel slaapzakken van Dutch Mountains eenvoudig aan elkaar ritsen om bijvoorbeeld een grote slaapzak te maken.

Momenteel zijn er geen andere verkopers voor dit product beschikbaar
Dutch Mountains
Schrijf uw eigen review over dit product
Hoe schrijf je een goede review?