Betaalmethoden

Sportdeal NL BV accepteert op dit moment de volgende betaalmethoden. Wij zullen dit regelmatig uitbereiden met nieuwe mogelijkheden

 iDEAL 

iDEAL is een betaalmethode waarmee je je online aankopen snel en veilig kan afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren bij een van de gangbare banken, kan je direct met iDEAL betalen. Je hebt geen speciale software nodig om IDEAL te gebruiken. Bestellingen die via IDEAL worden betaald, worden direct in behandeling genomen. Een lijst met aangesloten banken kan je hier terugvinden.

 Creditcard

Creditcardbetalingen zijn laagdrempelig, omdat er geen saldo is vereist om een aankoop te doen. Daarnaast zijn producten die online zijn gekocht met een creditcard, minimaal 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. Een fijn betaalmiddel voor de online consument. Creditcardbetalingen dragen veiligheid hoog in het vaandel. Via 3D-secure zijn creditcardbetalingen afgeschermd tegen fraude. Zowel MasterCard, Visa, American Express als buitenlandse creditcards worden door ons geaccepteerd. Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd. Wanneer u kiest voor de betaalmethode creditcard, wordt deze pas belast na levering van de producten.

 Bancontact / Mister Cash

Ben je aangesloten bij een Belgische bank dan biedt Bancontact / Mister Cash een veilige en snelle manier van betalen. Met behulp van je kaartnummer en vervaldatum word je automatisch naar de juiste bank doorgestuurd. Hier kan je vervolgens de betaling afronden met behulp van je kaartlezer of wachtwoord.